caixa popular

La Banda Municipal participa al Marató Musical dels Teatres del Canal

La Banda Municipal participa al Marató Musical dels Teatres del Canal
19/05/2017 -

La Banda Municipal de València serà, el pròxim diumenge 21 de maig, l’agrupació simfònica convidada en la V Marató Musical organitzada pels Teatres del Canal de Madrid. Es tracta d’una jornada que transcorre d’11.00 a 22.00 hores i en la qual tots els espais d’aquesta institució, com ara sales de teatre, vestíbuls i sales de dansa s’omplin amb la música de diverses bandes i formacions de vent.

La regidora de Cultura, Gloria Tello, ha valorat molt positivament aquesta actuació que confirma “l’altíssim nivell que gaudeix la nostra Banda Municipal, amb un sòlid prestigi reconegut tant en el panorama nacional com internacional”. La centenària institució musical “està vivint un moment molt dolç i estem treballant per obrir-la a nous repertoris i formats com, per exemple, la seua pròxima participació en el Festival Ensems”.

Sota la direcció del seu titular, Fernando Bonete, les professores i professors de la Banda Municipal interpretaran a la Sala Roja dels Teatres del Canal les obres València, de José Padilla; Es xopà…, hasta la Moma, de Salvador Giner; Lo cant del valencià, de Pedro Sosa; El Fallero, de José Serrano, i 9 d’Octubre i Rapsòdia lírica espanyola, del mateix Bonete. Altres agrupacions convidades en edicions anteriors han sigut la Banda Municipal de Bilbao, la Banda de la Guàrdia Reial o la Banda Municipal de Madrid.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios