caixa popular

El remei perquè els gossos no patisquen amb els petards

La banda antiestrés ha sigut dissenyada per la jove empresa valenciana Valway

facebook.com/doggiesvlc

El remei perquè els gossos no patisquen amb els petards
14/03/2018 -

La pólvora i les Falles van agafades de la mà, i els animals són els que més pateixen aquests dies pels sorolls dels petards. Uns sorolls que, en la majoria de les ocasions, solen provocar, en les nostres mascotes, tremolors, ansietat i una tendència a escapar del lloc. Fa uns dies, a València Extra, us informàvem d’algunes mesures que, des del Col·legi Oficial de Veterinaris, recomanaven adoptar, durant aquesta setmana fallera, per a aconseguir minimitzar el seu sofriment.

Fallas

Foto: www.floridauniversitaria.es

No obstant això, una jove empresa valenciana ha fet un pas més. Sota el nom de Doggies, l’empresa Valway, creada per l’alumnat del Grau Universitari Oficial LEINN de Lideratge Emprenedor i Innovació de la Universitat de Mondragón i Florida Universitària, ha dissenyat una banda antiestrés que, inspirada en el mètode Tellington Ttouch, es col·loca al voltant del cos dels cans per a ajudar-los a relaxar-se, alhora que alleuja el dolor i afavoreix la seua mobilitat.

I, Com ajuda als gossos? Quan es col·loca la banda antiestrés, es pressiona determinats punts del seu cos, transmetent informació sensorial al cervell del gos, i es converteix en un substitut de la pressió que pot exercir un humà en acariciar-ho. D’aquesta manera, els creadors han explicat que ‘quan el gos rep aquests estímuls, els processa de manera inconscient i suscita sensacions mentals de calma, relaxament i assossec, aconseguint que se senta més segur’.

Aquest producte, que ja està a la venda en el punt de venda de TiendAnimal, situat en el Centre Comercial Carrefour d’Alfafar, s’ha convertit en tota una revolució per a minimitzar els efectes que el soroll dels petards produeixen en les nostres mascotes. Un invent que, a més, està avalat per diferents estudis, que demostren que les bandes antiestrés activen els quatre tipus d’ones cerebrals que alliberen hormones que redueixen l’estrés.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 19 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris