25n
25N
25N

Els joves es mouen perquè els cotxes descansen

Els joves es mouen perquè els cotxes descansen
27/09/2019 -

Més de 25 centres d’ensenyament Secundari, Batxillerat i Formació Professional de la Comunitat Valenciana ja s’han adherit a la iniciativa educativa ‘Hui Descansa el Cotxe 2019’, que finalitza el 30 de setembre i que pretén convertir a la joventut en catalitzador del canvi d’hàbits dels adults cap a formes de moure’s més sostenibles com la marxa a peu, amb bicicleta i el transport públic.

Centres públics i privats de localitats tan diverses en població i tan distants com Castelló de la Plana, Navarrés, la Vila Joiosa, Pego, València, Sant Vicent del Raspeig, Mislata, Alacant, Xirivella, Gandia o Paterna han mobilitzat als seus docents perquè els estudiants sàpien, es preocupen i actuen per un planeta millor.

Aquesta acció educativa va donant els seus fruits. Els i les joves valencians estan enviant al compte oficial d’Instagram @huidescansaelcotxe les seues fotos amb lemes que no tenen res a envejar als que joves parisencs, londinencs, novaiorquesos o neozelandesos estan llançant amb motiu de la Vaga Mundial pel Clima: ‘Reutilitza el passat, recicla el present i salva el futur’, ‘No volem un medi ambient, el volem sencer’, ‘Vivim en la Terra com si tinguérem una altra a la qual anar’ o ‘El moment de salvar-lo és Ara!”.

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha agraït als centres i al seu alumnat la seua participació i recorda als qui encara no s’hagen adherit a la iniciativa que encara són a temps de sumar-se a aquest moviment global.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 1 =