25n
Orgull
Orgull

Ajuntament i Generalitat creen una comissió mixta per abordar el problema de les vivendes buides al barri d’Orriols

Ajuntament i Generalitat creen una comissió mixta per abordar el problema de les vivendes buides al barri d’Orriols
02/08/2021 -

L’Ajuntament de Val√®ncia i la Generalitat han creat una comissi√≥ mixta per abordar l’exist√®ncia d’una borsa de vivendes buides al barri d’Orriols. El regidor de Protecci√≥ Ciutadana i Policia local, Aar√≥n Cano, s’ha reunit aquest mat√≠ amb el vicepresident segon del Consell de la Generalitat i conseller de Vivenda, Rub√©n Mart√≠nez Dalmau. Cano ha afirmat que a l’Ajuntament “li preocupa l’exist√®ncia d’una borsa de vivendes buides al barri d’Orriols” i demana que “la Conselleria siga el contacte amb els grans propietaris d’unes vivendes que no estan eixint al mercat”.

Cano afirma que “la vivenda passa per ser un dels grans problemes que dificulten la soluci√≥ al barri d’Orriols” i, per aix√≤, “volem que els habitatges siguen un espai de projecte de vida per a fam√≠lies que necessiten solucions habitacionals”.

El regidor afirma que “ens preocupa que l’exist√®ncia d’eixa borsa de vivendes buides puga estar provocant el trencament de la conviv√®ncia en el barri d’Orriols”.

En aquest sentit, el regidor creu que la reuni√≥ amb el vicepresident segon de la Generalitat “ha estat tremendament fruct√≠fera, profitosa i ens ha perm√©s identificar un dels majors problemes que tenim en aquests moments al barri d’Orriols”. A m√©s, l’edil espera que “aquesta comissi√≥ treballe segons vagen sorgint situacions sobrevingudes en altres punts de la ciutat”. Per aix√≤, Cano opina que “la Conselleria pot ser l’enlla√ß necessari per a contactar amb eixos tenidors, amb eixos grans propietaris de vivenda que no estan eixint al mercat i que passen per ser un dels grans problemes que dificulten la soluci√≥ al barri d’Orriols”.

Solucions de regeneració urbana al barri

Per la seua banda, la regidora de Vivenda, Isabel Lozano, creu “una bona not√≠cia que la Conselleria de Vivenda es vulga implicar en la soluci√≥ als problemes habitacionals que tenim a la ciutat de Val√®ncia, i concretament al barri d’Orriols, i que puga plantejar mesures per tal que els grans propietaris de vivenda que hi ha al barri, les rehabiliten i les puguen posar a disposici√≥ del lloguer per a moltes fam√≠lies del barri. Jo crec que √©s una bona not√≠cia”.

Lozano creu que tamb√© ha arribat el moment de “plantejar amb la Conselleria accions m√©s intenses com propostes de regeneraci√≥ urbana per afavorir, amb ajudes p√ļbliques, la rehabilitaci√≥ de moltes de les vivendes del barri, de comunitats de propietaris que no tenen capacitat econ√≤mica, i aix√≤ tamb√© seria un impuls molt important per ajudar a millorar la conviv√®ncia i les condicions de vida de les fam√≠lies”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =