25n
25N
25N

L'Ajuntament tramita prop de 6.500 certificats electrònics en tres mesos

El regidor d’Hisenda assenyala que l’Ajuntament ha emés més del doble de certificats i signatures digitals que en el mateix període de 2019

L'Ajuntament tramita prop de 6.500 certificats electrònics en tres mesos
24/08/2020 -

L’Ajuntament de València, a través del Servici de Societat de la Informació, ha tramitat entre el 21 d’abril i el 24 de juliol un total de 6.436 certificats electrònics, “una xifra que pràcticament ha duplicat la de l’any passat en el mateix període de temps, quan es van tramitar al voltant de 2.900 certificats electrònics”, segons ha explicat el regidor d’Hisenda i responsable d’aquesta àrea, Borja Sanjuán.

“S’ha fet un gran esforç per part del personal de l’Ajuntament per garantir que ningú es quede arrere quant a l’administració electrònica”, ha ressaltat Sanjuán, qui ha explicat que “en estar recomanat reduir els desplaçaments, el fet de no tindre accés a aquests certificats pot conduir a noves formes d’exclusió social”.

Per això, l’edil ha assegurat que “amb aquesta atenció l’Ajuntament intenta evitar que la COVID-19 cree noves desigualtats”. En eixe sentit, ha assegurat que des de tots els servicis municipals “estem treballant per impulsar l’administració electrònica, amb l’objectiu que ningú es quede arrere en este moment”.

Sanjuán ha recordat que el 21 d’abril, funcionaris i funcionàries de la Delegació d’Informació i Defensa de la Ciutadania van començar a atendre els i les ciutadanes que necessitaven aquest document per a la realització de les gestions. Mitjançant cita prèvia i garantint les condicions de protecció de la salut, des d’eixa data s’ha pogut realitzar aquest tràmit que permet accedir electrònicament a diferents convocatòries i gestions.

“Les persones que necessiten realitzar el tràmit per obtindre el certificat electrònic hi hauran, amb anterioritat, sol·licitar cita prèvia, via web municipal o bé a través del telèfon 010”, ha recordat l’edil, qui ha ressaltat el treball desenvolupat pel personal d’este servici.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =