25n
25N
25N

L'Ajuntament de València mostra com s'elabora el pressupost i les actuacions administratives

L'Ajuntament de València mostra com s'elabora el pressupost i les actuacions administratives
13/05/2019 -

Des de la Regidoria de Transparència i Govern Obert s’ha iniciat una campanya perquè la ciutadania puga conéixer com funciona el Consistori per dins o com es realitzen funcions vitals per a qualsevol ciutadà o ciutadana com ara omplir un expedient o entendre com s’elabora el pressupost cada any.

La campanya consistirà en vídeos curts gravats per la productora alcoiana Iconic Films que expliquen a la ciutadania com funciona l’administració local. Per això es distribuiran a través de les xarxes socials.

El primer vídeo, que estarà publicat al llarg del dia de hui, concreta el funcionament i l’estructura de l’Ajuntament de València per dins. L’objectiu és que la població valenciana entenga el perquè dels diferents càrrecs i estaments dins del Consistori així com la forma en què s’executa cada tasca.

D’altra banda, el segon dels vídeos, que serà públic a partir del dimecres, especifica com els representants polítics escollits elaboren cada any el pressupost i les diferents partides pressupostàries, amb l’objectiu que la ciutadania comprenga el funcionament dels pressupostos de l’Ajuntament.

Així mateix, el tercer i últim clip audiovisual elaborat serà compartit en xarxes socials el pròxim divendres. El material gràfic i visual explica com s’emplena un expedient de l’Ajuntament de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − huit =