25n
25N
25N

L'Ajuntament aprova una inversió de 8,2 milions per a rehabilitar habitatges i edificis en el Cabanyal

E.P

L'Ajuntament aprova una inversió de 8,2 milions per a rehabilitar habitatges i edificis en el Cabanyal
17/05/2019 -

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València ha ratificat aquest matí l’acord de prolongació del programa ‘Àrea de Regeneració i Renovació Urbana’ (ARRU) a través del qual es realitzarà la inversió de 8.258.938 euros per a la rehabilitació de diversos habitatges i edificis del barri del Cabanyal-Canyamelar.

Aquest acord ha sigut subscrit entre la Secretària General d’Habitatge, Helena Beunza, en representació del Ministeri de Foment; el Director General d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rafael Briet, en representació de la Generalitat Valenciana, i l’Ajuntament de València.

El pressupost serà aportat pel Ministeri de Foment, la Generalitat, el propi Ajuntament i particulars. El consistori contribuirà amb un total de 3.326.587,33 euros. Està prevista la rehabilitació de 170 habitatges, 29 d’elles de propietat municipal. D’altra banda, els habitatges privats que es beneficien del programa finançaran el 80% de l’obra de rehabilitació.

Per a la reedificació està pressupostada una inversió d’1.680.000€. Amb aquesta quantitat es finançaran ajudes per a la reedificació de 10 habitatges privats. Es preveu que les inversions i les obres estiguen finalitzades per a 2022.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − cinc =

museo prehistoria