25n
25N
25N

L'Ajuntament de Torrent adjudica la tercera fase de múltiples millores a la ciutat

Una vegada concloga la temporada es procedirà a la substitució de la gespa dels camps de futbol de Parc Central

L'Ajuntament de Torrent adjudica la tercera fase de múltiples millores a la ciutat
16/05/2019 -

L’Ajuntament de Torrent iniciarà en breu l’última fase d’una línia de millores en instal·lacions esportives de la ciutat. La Junta de Govern ha adjudicat una sèrie d’actuacions de millora i reparació en diverses infraestructures.

En concret, es tracta d’un conjunt d’actuacions en quatre complexos esportius de Torrent. Així, en el poliesportiu Anabel Medina està prevista la reparació de les pistes de frontenis i la reposició de les tanques deteriorades. En el pavelló El Vedat es repararan les cobertes, els envans interiors i es duran a terme treballs de pintura.

En La Cotxera, per part seua, es faran reparacions en instal·lacions de lampisteria de banys i vestuaris i en el camp de futbol Sant Gregori es repararan instal·lacions d’aixeteria i es col·locaran xarxes de protecció per a evitar l’eixida de pilotes a l’exterior.

El conjunt de les actuacions suposa en total una inversió de 204.000, en el marc del programa Estalviar per a invertir d’Inversions Financerament Sostenibles, procedents dels fons disponibles després del superàvit de l’exercici 2017.

En total, l’Ajuntament invertirà al voltant d’un milió d’euros, procedents del superàvit en millores en instal·lacions esportives, com l’adquisició del trinquet, el canvi de la gespa dels camps de futbol de Parc Central, que es realitzarà una vegada concloga la temporada o el nou Centre de Rendiment Esportiu.

Unes accions que se sumen a les dutes a terme en anteriors fases, així com a la reforma i ampliació de les instal·lacions esportives de Parc Central, en la qual s’ha invertit prop d’un milió d’euros en quatre anys, actualitzant la Ciutat de l’Esport per a oferir nous i millors serveis a tots els torrentins i torrentines.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =

museo prehistoria