25n
25N
25N

L'Ajuntament recorda que els animals no són joguets

L'Ajuntament recorda que els animals no són joguets
04/12/2019 -

La regidora de Benestar Animal de l’Ajuntament de València, Glòria Tello, ha presentat hui ‘No sóc el teu joguet’, una campanya gràfica als carrers de València que llança un missatge de responsabilitat a la ciutadania, especialment als pares i mares, i consciència els xiquets i xiquetes de la importància de la decisió d’incorporar un animal a la família per la responsabilitat que suposa.

«És una decisió que s’ha de prendre tenint en compte la responsabilitat que implica que tindre un animal de companyia en el nostre dia a dia, un ésser viu al qual haurem de dotar de tot el necessari per a garantir les seues necessitats no només en les dates nadalenques, sinó durant la resta de la seua vida», ha explicat la regidora Glòria Tello. La campanya, que ja és visible pels diferents barris de la ciutat, pretén fer una crida just abans de les dates nadalenques per reflexionar sobre la responsabilitat que suposa la tinença d’un animal.

Tal com ha destacat Tello, «aconseguir conscienciar a les noves generacions en el respecte animal és l’única manera per poder garantir un futur millor i més respectuós. Els animals són éssers vius amb sentiments, que cal cuidar i que no són joguets ni regals de Nadal».

Amb aquesta finalitat, la regidoria ha plantejat una campanya amb un disseny elaborat per Diego Mir. Es repartiran cartells i separadors a les dependències municipals, com ara biblioteques, als Pobles de València, juntes de districte, mercats, col·legis, centres de joventut i instal·lacions esportives municipals, com també en la totalitat de les clíniques veterinàries de la ciutat de València i en la pròxima edició d’Expojove.

Tal com ha explicat Diego Mir, “per al disseny de la campanya “No sóc el teu joguet” s’han creat cinc variants de cartells, cadascun amb un animal diferent. Aquests animals corresponen als tipus de mascotes més habituals i populars entre els xiquets. Les il·lustracions s’han creat amb fotografies, utilitzant blocs de construccions infantils de fusta, i donen com a resultat figures geomètriques molt sintètiques però fàcilment identificables”. “El fet d’utilitzar blocs de construccions fa que la campanya es relacione amb edicions anteriors, les quals també contenien blocs d’eixe tipus”, ha conclòs l’artista.

D’altra banda, la regidora ha fet balanç del nombre d’adopcions que s’han dut a terme en el centre municipal des de gener fins a octubre de 2019, havent-se arribat fins a les 767, concretament han sigut 509 gossos i 258 gats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 2 =