L'Ajuntament rep a 58 nous bombers

L'Ajuntament rep a 58 nous bombers
25/09/2019 -

El regidor de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València, Aarón Cano, ha rebut aquest matí al Parc Central de Bombers als 58 nous bombers i bomberes que s’incorporen al servici a l’Ajuntament de València. Es tracta de 53 agents del torn lliure i cinc del torn de mobilitat, la incorporació de la qual és el resultat de les primeres oposicions convocades en els últims 10 anys.

El regidor Cano ha assegurat que «es tracta d’una convocatòria molt important, que dóna estabilitat i projecció al cos de Bombers i, sobretot, que millora la capacitat de resposta de l’Ajuntament davant les emergències que es produïsquen». El responsable de l’àrea de Protecció Ciutadana ha manifestat la seua confiança «que els nous bombers i bomberes puguen incorporar-se als seus respectius parcs de bombers abans de les festes de Falles», una vegada concloga el seu preceptiu període de formació en l’IVASPE.

L’acte de benvinguda ha comptat també amb la participació del cap de Bombers, Enrique Chisbert, qui ha traslladat a la nova plantilla la seua felicitació perquè «són la promoció més preparada, per l’exigència que ha tingut en la convocatòria». Al voltant de 1.100 candidats i candidates es van presentar als exàmens per a formar part de la plantilla municipal. Chisbert ha destacat també «la importància de la formació i la prevenció en el treball».

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − dotze =

programacion rialto
cultura als barris 2019
punt cat
alcasser
anna i la maquina del tiempo
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
punt cat