caixa popular

L'Ajuntament rep 743 peticions ciutadanes en el darrer mes

L'Ajuntament rep 743 peticions ciutadanes en el darrer mes
29/05/2017 -

La Comissió Permanent Especial de Suggeriments i Reclamacions ha abordat l’informe de queixes i suggeriments corresponent al període entre el 16 d’abril i el 15 de maig d’enguany. Durant eixe mes l’Ajuntament ha rebut 743 peticions de la ciutadania: 71 reclamacions o queixes, 620 suggeriments, 40 peticions del Síndic de Greuges, quatre del Defensor del Poble i unes altres huit peticions que no entren en els anteriors apartats. Són un 12,48% menys de peticions que en l’anterior més analitzat, que incloïa, en part, la setmana gran de Falles, amb una alta afluència de visitants a la ciutat.

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha destacat que aquests informes són molt importants perquè “el Govern de la Nau escolta a la ciutadania i s’ocupa d’aquelles qüestions que més preocupen els veïns i veïnes de la ciutat, com va quedar reflectit, per exemple, en els pressupostos municipals d’enguany, on es reforcen els servicis de neteja, uns dels que més peticions rebien l’any passat”.

Les àrees de Medi Ambient i Mobilitat Sostenible són les que han rebut més peticions veïnals (181 i 100, respectivament), mentre que Mobilitat Sostenible és l’àrea que ha rebut més peticions d’informes per part de l’Oficina de Suggeriments i Reclamacions, amb 15, seguida de Medi Ambient i Canvi Climàtic i Alcaldia, amb huit per a cadascuna d’elles. Els servicis prestats en via pública, els de neteja en la via pública i els de reparació de deficiències són els que més peticions han focalitzat durant el període analitzat, amb 102, 94 i 77, respectivament.

Els districtes des d’on s’han enviat més comunicacions ciutadanes a l’Ajuntament han sigut els de Quatre Carreres, els Poblats Marítims i l’Eixample, amb 74, 50 i 45, respectivament.

Totes les peticions arriben mitjançant els diversos canals que l’Ajuntament de València ofereix als veïns i veïnes de la ciutat: el telèfon, el registre d’entrada, la seu electrònica i la pàgina web, mitjançant la qual han arribat quasi huit de cada 10 peticions.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats