25n
25N
25N

L'Ajuntament penjarà els plecs de procediments a punt de licitar-se per a facilitar a les empreses la preparació d'ofertes

L'Ajuntament penjarà els plecs de procediments a punt de licitar-se per a facilitar a les empreses la preparació d'ofertes
04/04/2020 -

L’Ajuntament de València aprofitarà l’Estat d’Alarma per avançar al màxim els contractes que estan a punt de licitar-se. Així ho ha explicat la regidora de Contractació, Luisa Notario, per a qui l’objectiu d’aquesta iniciativa és “tindre enllestides aquestes contractacions per a poder licitar-les tan prompte com finalitze l’Estat d’Alarma que ha obligat a la seua suspensió”.

D’aquesta forma, el portal de contractació acollirà els plecs de tots els procediments que estan preparats per a traure a licitació, una fase que sols l’Estat d’Alarma va evitar que s’iniciara. Amb aquesta informació penjada públicament les empreses interessades a participar en eixos concursos podran aprofitar aquest temps de confinament, preparar les seues ofertes i els seus projectes i tindre’ls a punt en el moment en què finalitze la suspensió dels terminis administratius i els puguen presentar.

La publicació en la Plataforma de Contractació del Sector Públic es farà utilitzant el model d’Anunci Previ, publicant els plecs com a documents de l’expedient, atés que el d’Anunci de Licitació no és possible publicar-lo sense indicar data i hora d’obertura, la qual cosa en aquest moment no és possible per la suspensió dels terminis administratius.

Addicionalment, la plataforma també permetrà a les empreses interessades la possibilitat de plantejar preguntes sobre cada procés concret i rebre informació al respecte. “D’aquesta manera, encara que els terminis administratius estiguen en suspens, hi ha una part de preparació que es pot avançar al màxim, que és el que volem en una conjuntura com aquesta, donat que una vegada superada la crisi sanitària també la recuperació econòmica serà fonamental per a la nostra ciutat”, ha conclòs Notario.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =