caixa popular

L'Ajuntament torna a abaixar el pagament a proveïdors fins als 3,63 dies

L'Ajuntament torna a abaixar el pagament a proveïdors fins als 3,63 dies
21/08/2017 -

L’Ajuntament de València ha reduït el període mitjà de pagament a proveïdors a 3,63 dies, d’acord amb l’expedient de la intervenció de comptabilitat i pressupostos corresponent al període mitjà de pagament del mes de juliol de 2017, segons ha explicat hui l’alcalde de València, Joan Ribó. “Es tracta del mes de juliol amb menor termini de pagament des que hi ha registres del pagament a proveïdors. En 2015 es va situar en 42,56 dies, mentre que en 2016 ja vam aconseguir reduir-lo a 5,55”, ha precisat.

A més, Ribó ha destacat que València se situa “molt per davall del termini mitjà de pagament que estan registrant les corporacions locals”. Així, ha explicat que mentre que en l’exercici 2016 “la mitjana estatal va arribar als 62,43 dies, València va pagar amb una carència d’11,58”. “Hem consolidat la millora de la gestió, la qual cosa està permetent pagar als proveïdors i impulsar el desenvolupament econòmic de la ciutat per mitjà del suport a les empreses, els autònoms i la creació d’ocupació”.

D’altra banda, l’alcalde ha destacat “la important quantitat econòmica que el consistori s’estalvia en els interessos de demora que s’havien de pagar abans, durant la gestió del Partit Popular. Els milions que ens estalviem els podem utilitzar ara en polítiques socials i de benestar per a la ciutadania de València”.

A més, “això suposa un benefici per als autònoms i les empreses valencianes, ja que cobren al dia. Aquesta és una altra manera més de dinamitzar l’economia local i facilitar la solvència i consolidació de les xicotetes empreses a la nostra ciutat”, ha afegit l’alcalde.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 13 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats