25n
25N
25N

L'Ajuntament comença els tràmits per a realitzar obres de millora en la piscina del pavelló municipal Font de Sant Lluís

El projecte està contemplat en els pressupostos de participació ciutadana i compta amb un pressupost de 172.785 euros

L'Ajuntament comença els tràmits per a realitzar obres de millora en la piscina del pavelló municipal Font de Sant Lluís
27/04/2020 -

L’Ajuntament de València durà a terme l’obres de millora de la piscina del pavelló municipal Font de Sant Lluís perquè la instal·lació estiga a punt després de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. D’això ha informat hui la regidora d’Esports, Pilar Bernabé, qui ha recordat que aquest projecte es va contemplar en els pressupostos de participació ciutadana plurianual de 2018-2019, i compten amb un pressupost de 172.785 euros, IVA inclòs.

Les obres consisteixen en la instal·lació d’una deshumidificant, a més de la reforma de la xarxa dels conductes de retorn de la piscina situada al pavelló municipal Font de Sant Lluís. El projecte compta amb l’aprovació del Consistori, per la qual cosa la Fundació Esportiva Municipal ja disposa del projecte d’execució, juntament amb els corresponents estudis de seguretat i salut de les instal·lacions que li permeten continuar amb la tramitació administrativa.

Per tant, en aquests moments el projecte ja es troba en la fase de licitació i compta amb un pressupost que ascendeix a un total de 172.785 euros, IVA inclòs. L’Ajuntament de València ha agilitat els tràmits per a realitzar aquestes obres de millora com més prompte millor, sempre que les circumstàncies actuals ho permeten.

En aquest sentit, després de la licitació i corresponent adjudicació, es pretén donar inici a les obres durant aquest estiu amb l’objectiu que estiguen finalitzades al mes de setembre. Aquest calendari està subjecte als terminis que marque l’evolució de la crisi sanitària.

La piscina del pavelló municipal Font de Sant Lluís es va construir l’any 1996. Les instal·lacions són gestionades per la Fundació Esportiva Municipal de València i compten amb una superfície de 2.400 metres quadrats. Les instal·lacions són aptes per a la pràctica d’activitats aquàtiques, així com d’altres esports, per la qual cosa disposen d’una piscina d’entrenament, una piscina d’ensenyament i una sala de gimnàstica artística.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =

museo prehistoria