25n
Orgull
Orgull

L'Ajuntament de Massamagrell aprova inversions per més d'1,2 milions d'euros amb càrrec al romanent de tresoreria de 2020

Els vots a favor de PSOE (5), PP (4), C’s (2), Veïns (1) i UP (1) permetran al consistori, entre altres inversions, adquirir un immoble per a la nova Llar del Jubilat

L'Ajuntament de Massamagrell aprova inversions per més d'1,2 milions d'euros amb càrrec al romanent de tresoreria de 2020
27/05/2021 -

El ple ordinari de l’Ajuntament de Massamagrell ha avalat la proposta presentada per l’equip de govern sobre les inversions a les quals es destinarà el romanent de tresoreria de 2020, quedant aprovada després de comptar amb el suport de tots els grups polítics, a excepció de Compromís i Vox, que van optar per l’abstenció.

El romanent de tresoreria compta amb un total d’1.235.631 euros que suposaran diverses inversions importants, entre les quals destaquen sobretot, les adquisicions de dos immobles: un, al carrer Figueres, i que passarà a ser la Llar del Jubilat de Massamagrell i un altre, situat al carrer Correos, que servirà per a ampliar les dependències municipals.

L’alcalde, Paco Gómez, ha volgut donar les “gràcies a tots els partits polítics que han votat a favor de la nostra proposta, després de moltes negociacions, i en la qual també s’han inclòs suggeriments dels diferents partits. Aprovar aquest romanent serà molt beneficiós per a Massamagrell i tots els seus habitants, sobretot per una reivindicació històrica, com serà la compra del local que acollirà la futura llar del jubilat. Continuem treballant per a continuar millorant a poc a poc el nostre poble”.

Entre altres accions també es troba l’adquisició d’un camió grua per a la brigada municipal i l’ampliació i urbanització del cementeri municipal, així com una segona convocatòria del Pla Resistir i més ajudes d’emergència social.

La reparació de l’asfaltat i arbratge en la zona de Cantallops, i la reforma dels parcs de la plaça Europa i de Botànic Cabanilles són altres accions més importants que es contemplen. De la mateixa manera, també s’adequarà la segona planta del Centre Auxiliar del Barri Magdalena per a local de reunions d’associacions, s’executaran obres de separació de la Llar del Jubilat del barri de la Magdalena del Bar, i es realitzaran activitats de promoció de la Ruta del Greal.

Finalment, aquest romanent permetrà també invertir en xarxes i banquetes per al camp de futbol municipal, la substitució i canvi de lluminàries a LED i solar, la instal·lació de quatre minipunts nets i una màquina de reciclar, la supressió de barreres arquitectòniques al carrer Progrés, la pavimentació del CEIP Bisbe Amigó, la substitució de plaques en edificis, i l’elaboració de projectes en el Pla d’Inversions de la Diputació i de l’IVACE.

Des del consistori afirmen que d’ací a final d’any s’aniran executant aquesta sèrie d’accions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =