25n
25N
25N

L'Ajuntament de València constitueix una borsa de psicòlegs per reforçar la plantilla dels servicis socials

Xisco Navarro

L'Ajuntament de València constitueix una borsa de psicòlegs per reforçar la plantilla dels servicis socials
25/11/2020 -

La Junta de Govern Local aprovarà aquest divendres, dia 27, la constitució d’una borsa de treball de Psicòleg/oga per a futurs nomenaments per millora d’ocupació i interinitats que reforçarà, entre altres, la plantilla dels servicis socials de l’Ajuntament de València i “permetrà seguir millorant el model basat en una assistència social integral i de qualitat”.

A la convocatòria per a la constitució de la borsa es van presentar 367 instàncies (348 torn lliure + 19 torn millora d’ocupació). Una vegada realitzades i superades les proves la borsa ha quedat integrada per un total de 71 persones: 15 persones al torn de millora d’ocupació i 56 persones al torn lliure.

Aquesta borsa de treball es constituirà en primer lloc amb aquell personal aspirant que accedeix pel torn de millora d’ocupació seguida del personal que accedeix pel torn lliure per al sistema d’interinitats i s’estableix una reserva de nomenaments interins o per millora d’ocupació per a persones que acrediten diversitat funcional del 33 % o superior.

La regidora de Gestió de Recursos de l’Ajuntament de València, Luisa Notario, ha explicat que malgrat la taxa de reposició, aquest govern està fent un gran esforç per incorporar nou personal, augmentar la plantilla i millorar així la qualitat del servici que oferim a la ciutadania. Des de 2016 hem capgirat la dinàmica descendent en què havia instal·lat l’anterior govern la plantilla municipal i l’hem augmentada en més de 200 persones”. A més, ha afegit que aquesta borsa se suma a totes les creades des de 2016, 47 en total, “més que les creades als últims 15 anys de governs del Partit Popular” i ha posat en valor l’increment continuat de les ofertes públiques d’ocupació que s’han realitzat a l’Ajuntament de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =