25n
25N
25N

L'Ajuntament constitueix el panell de seguiment econòmic i social de la ciutat de València

Pilar Bernabé: “Treballarem, amb els principals agents econòmics i socials, per a posar en marxa la reactivació de la nostra ciutat”

Arxiu

L'Ajuntament constitueix el panell de seguiment econòmic i social de la ciutat de València
16/04/2020 -

La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha anunciat hui la constitució del panell de seguiment econòmic i social de la ciutat de València. “Realitzarem un seguiment de l’impacte econòmic de la crisi de la COVID-19 a la nostra ciutat, però sobretot, treballarem, amb els principals agents econòmics i socials, per a posar en marxa la reactivació econòmica de la nostra ciutat”, ha remarcat la regidora.

Bernabé ha explicat que aquesta iniciativa ha començat hui amb la primera reunió per conferència en la qual han participat CEV, UGT-PV i CCOO-PV, on s’ha abordat “l’impacte que ha generat la crisi de la COVID-19 en l’evolució de l’activitat empresarial i els efectes que té sobre l’ocupació de la nostra ciutat”. “Amb aquesta proposta posem en marxa una de les mesures acordades pel ple de l’Ajuntament de València el passat 26 de març, per a fer front a l’impacte econòmic i social de la crisi provocada per la COVID-19 a la ciutat de València”, ha indicat Bernabé.

Una iniciativa que, segons ha assenyalat l’edil, “es realitzarà també amb la resta de sectors econòmics de la ciutat de València, com el sector del comerç, el turisme, la innovació i la tecnologia”. “Treballarem al costat de tots els sectors en noves propostes i mesures que ajuden a la reactivació econòmica de la nostra ciutat i, per descomptat, entre totes i tots ho farem realitat”, ha assegurat.

Així, Bernabé ha assenyalat que serà l’Observatori Socioeconòmic d’Ocupació i Formació de la ciutat de València qui s’encarregarà de la coordinació d’aquest panell de seguiment, realitzant activitats de “recopilació d’informació, anàlisi de polítiques i mesures, un estudi de l’evolució del mercat de treball i la prospecció d’iniciatives econòmiques”, entre altres accions.

Per a això, ha informat que “es difondrà i facilitarà la recollida i l’accés a la informació dels agents implicats en el desenvolupament de les accions i estratègies que afavoreixen la creació d’ocupació” així com “es promourà la coordinació amb els diferents sistemes d’ocupació, formació, emprenedoria, promoció econòmica i desenvolupament local”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − huit =

museo prehistoria