25n
25N
25N

L'Ajuntament col·labora amb les entitats que promocionen l'esport

L'Ajuntament col·labora amb les entitats que promocionen l'esport
27/09/2019 -

La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, s’ha reunit aquest matí amb Paz Zúnica, la primera presidenta de la història del Club de Tenis València. La regidora ha subratllat la disposició de l’Ajuntament de València “per a continuar col·laborant de manera activa amb totes les entitats esportives de la ciutat en la promoció de l’esport com a fórmula de salut i qualitat de vida”.

Amb els seus 114 anys d’història, el Club de Tenis València és l’entitat esportiva més antiga de la ciutat. Durant la seua trajectòria, el club ha acumulat gran experiència en l’organització de competicions nacionals i internacionals, com a eliminatòries de FedCup, Copa Davis o el València Open 500. En aquests moments, el Club acull la quarta edició del BBVA Open Ciutat de València, torneig de la ITF (Federació Internacional de Tenis), que projecta a la nostra ciutat a escala internacional amb la presència de jugadores d’elit de vint-i-sis nacionalitats.

Es tracta de l’únic torneig femení de la ciutat, l’únic W60 de la Comunitat Valenciana i un dels dos de la categoria d’Espanya. A Europa se celebren 15 d’aquesta categoria. Tal com ha explicat la presidenta del club, després de quatre edicions, el torneig valencià s’ha consolidat com una plataforma de promoció del tenis femení que crea oportunitats per a projectar la trajectòria professional de les jugadores més joves.

Per la seua banda, la regidora ha manifestat que “a aquest torneig participen més de 60 tenistes diferents països de tot el món que, acompanyats dels seus equips, gaudeixen de València i de la seua oferta turística”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 3 =