25n
25N
25N

L'Ajuntament asfaltarà més carrers de la ciutat aquesta setmana

L'Ajuntament asfaltarà més carrers de la ciutat aquesta setmana
04/02/2019 -

El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha anunciat que al llarg d’aquesta setmana es renovarà el paviment als carrers d’Àngel Guimerà, Ramon Llull, Manuel Candela, Antonio Ferrandis, Castelló i Alacant. Els treballs, que es realitzaran de nit, se sumen als efectuats la setmana passada en altres vies de la ciutat.

El regidor Vicent Sarrià ha explicat els carrers que s’asfaltaran aquesta setmana «presenten un important deteriorament com a conseqüència de la pèrdua de materials i les clivelles i clots existents». Segons l’edil, «avancem en la millora del manteniment dels carrers de la ciutat amb l’objectiu d’arribar a un nivell adequat, el qual es va perdre per la falta d’inversió d’anteriors governs. Hem avançat molt aquests quatre anys i continuarem treballant per millorar dia a dia».

Al districte d’Extramurs es renovarà la calçada a la cantonada d’Àngel Guimerà amb Joan Llorenç, mentre que a l’Eixample es treballarà als carrers de Castelló i Alacant. També es millorarà el paviment al carrer de Ramon Llull, entre Albalat dels Tarongers i Bernat Fenollar; el carrer de Manuel Candela, des de Campoamor fins a l’avinguda del Port —únicament en sentit cap al riu—, i dos carrils de l’avinguda d’Antonio Ferrandis, en el tram comprés entre Professor López Piñero i Amat Granell Mesado.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 3 =