25n
25N
25N

Ajuntament i AHVAL treballen noves mesures per donar suport a l'hostaleria d'Ontinyent davant la Covid-19

Entre les qüestions tractades estan una campanya de suport al sector, l’organització d’actuacions musicals des dels balcons, l’impuls des del CES a una nova marca gastronòmica o la convocatòria de xecs “Tornem Junts” de 2021

Ajuntament i AHVAL treballen noves mesures per donar suport a l'hostaleria d'Ontinyent davant la Covid-19
29/10/2020 -

L’Ajuntament d’Ontinyent i l’associació d’hostalers locals AHVAL estan treballant en noves mesures per donar suport a l’hostaleria de la ciutat per fer front als efectes de la crisi de la COVID-19. L’alcalde, Jorge Rodríguez, es reunia hui amb el president d’AHVAL, Jordi Martínez, en un encontre que es produïa després que l’associació posara en comú en la seua assemblea diverses propostes per plantejar al Govern d’Ontinyent.

Així, entre les qüestions abordades en la reunió de hui, es trobava la posada en marxa d’una campanya de suport a l’hostaleria, a la qual es planteja demanar a la ciutadania que avance a les 20:00 l’hora de sopar a uns establiments dels quals s’incidia que “són segurs”, ja que s’estima que sols el 3,5% dels contagis provenen de l’hostaleria, on es prenen totes les mesures de seguretat i precaucions que les xifres demostren que no es tenen en les reunions socials privades. Una altra línia de treball és l’organització d’actuacions musicals en directe des de balcons i terrasses en zones adjacents a locals d’hostaleria, en principi en horari de 12:00 a 14:00 hores, com a experiència pilot.

Igualment es parlava de la creació d’una comissió específica de Gastronomia i Turisme al si del Consell Econòmic i Social, que treballe en la creació d’una marca gastronòmica pròpia de la ciutat; i finalment s’abordava la convocatòria de xecs “Tornem Junts” per a 2021, dotada amb 300.000 euros per a traure a la venda xecs per valor de 600.000, donant continuïtat a una iniciativa que el sector destaca com a “molt positiva per sostenir i donar suport a l’activitat econòmica en temps de pandèmia”.

Jorge Rodríguez destacava que davant la crisi del coronavirus “l’Ajuntament ha d’estar al costat de tots els sectors productius, posant en marxa mesures específiques com les que anem plantejant per donar suport a la indústria, als comerços i serveis i per descomptat també a l’hostaleria”, manifestava. Des d’AHVAL, Jordi Martínez agraïa a l’alcalde “el suport total del Govern d’Ontinyent davant uns temps d’incertesa, als que hem de seguir treballant per l’hostaleria del poble”, manifestava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 11 =