25n
25N
25N

Igualtat destina dos milions d'euros en ajudes per a equipament de centres especialitzats de persones majors

Igualtat destina dos milions d'euros en ajudes per a equipament de centres especialitzats de persones majors
12/05/2019 -

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat ha convocat una ordre d’ajudes per dos milions d’euros per a inversió en equipament de centres de serveis socials especialitzats de persones majors, gestionats per entitats locals o entitats sense ànim de lucre, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat (DOGV).
Les ajudes per a l’exercici 2019 es poden destinar a despeses en mobiliari, estris i equips informàtics necessaris per al funcionament dels centres i per a oferir una atenció de qualitat a les persones majors que són residents o usuaris d’aquests, ha detallat la Generalitat en un comunicat.

Per a l’adjudicació de les subvencions es valorarà amb major puntuació si es tracta d’equipament de centres l’obra dels quals ha finalitzat o està prevista la seua finalització abans del dia 1 de juliol de 2019 i ho requereixen per a la seua obertura.

En aquest cas, la puntuació màxima serà de 15 punts. Per als equipaments de centres en funcionament que ho necessita per a la seua adaptació al compliment de la normativa la puntuació serà de deu punts.

El termini per a presentar les sol·licituds serà d’un mes, comptat a partir de l’endemà a la publicació en el DOGV d’aquesta convocatòria. La sol·licitud de presentació telemàtica i la documentació annexa estan accessibles en la seu electrònica de la Generalitat i en la guia PROP.

AJUDES PER A l’ACCESSIBILITAT

D’altra banda, el DOGV ha publicat també la resolució de la concessió de prop de 80.000 euros en ajudes per a la millora de les condicions d’accessibilitat al medi físic a través de l’adaptació i equipament de platges, parcs i jardins, i la promoció de l’accessibilitat de la comunicació.

Amb caràcter anual, la Conselleria convoca aquestes ajudes destinades tant a entitats locals com a entitats sense ànim de lucre. Concretament, ha resolt enguany un total de 79.325 euros per a aquestes ajudes, que han finançat projectes de 12 entitats locals i dues associacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − set =

museo prehistoria
museo prehistoria