25n
Orgull
Orgull

València destina 1,6 milions d'euros a les ajudes a l'hostaleria

València destina 1,6 milions d'euros a les ajudes a l'hostaleria
13/10/2020 -

L’Hemicicle de l’Ajuntament ha acollit aquest matí el sorteig per rebre les ajudes del pla municipal de suport a l’hostaleria per la covid-19, que compta amb un pressupost d’1,6 milions d’euros i preveu una subvenció de 1.000 euros per negoci. La regidora de l’àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha assegurat que s’han rebut 1.705 sol·licituds, per la qual cosa “sabem que cap establiment es quedarà sense ajuda”. Segons l’edil, s’ha utilitzat el sistema de sorteig igual “que es fa en altres ciutats com ara Alacant, Sevilla o altres ciutats d’Espanya” per “començar a valorar tots els expedients”.

“Ara el que comencem és a valorar tots els expedients” corresponents a les 1.705 peticions per acollir-se a les ajudes del pla municipal de suport al sector de l’hostaleria, ha explicat Bernabé. “I hem començat a valorar-ho per aquest mètode, que es fa en altres ciutats com ara a Alacant, a Sevilla, a Valladolid o a altres ciutats d’Espanya”, ha indicat la regidora en referència al sorteig que ha tingut lloc aquest matí a l’Hemicicle de la casa consistorial. El programa compta amb una partida d’1,6 milions d’euros i preveu un mínim de 1.000 euros per negoci, per la qual cosa “preveiem que cap establiment que complisca els requisits es quede sense ajuda”.

Els sol·licitants han d’estar al corrent del pagament d’impostos i no haver sigut beneficiaris del pla Re-Activa, una altra iniciativa municipal posada en marxa per fer front a la crisi econòmica generada per la pandèmia, dirigida a autònoms i xicotetes empreses de la ciutat. A més, es comprometen a mantenir el negoci obert almenys durant quatre mesos després d’haver rebut l’ajuda, que es complementa amb altres mesures, com l’exempció de la taxa de taules i cadires de les terrasses des del segon semestre d’enguany.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + catorze =