25n
25N
25N

València oferirà ajudes per a crear i consolidar nous comerços per import de 420.000 euros

València oferirà ajudes per a crear i consolidar nous comerços per import de 420.000 euros
28/02/2020 -

Carlos Galiana ha comparegut per primera vegada davant els mitjans de comunicació com a nou regidor de Cultura Festiva i tercer tinent d’alcalde, després que en la Junta de Govern Local de hui s’haja confirmat el nomenament ja anunciat per l’alcalde, Joan Ribó, després de la renúncia de Pere Fuset. Galiana ha informat de l’aprovació d’ajudes al comerç, dirigides a xicotetes empreses i empresaris, per import de 420.000 euros i dels seus primers contactes amb el món faller, «al qual he transmés un missatge de tranquil·litat i continuïtat en l’inici d’unes Falles que ja estan absolutament preparades».

Galiana ha valorat la decisió «valenta i complicada» del seu company Pere Fuset, del qual ha assenyalat que deixa les Falles de 2020 «absolutament preparades». També ha agraït a l’alcalde, Joan Ribó, «la confiança depositada en mi» i ha afirmat «ser una persona a la qual li agraden els reptes, i espere estar a l’altura d’una regidoria de la importància de Cultura Festiva». Ha informat dels primers contactes mantinguts amb el món faller, inclosa la Fallera Major, Consuelo Llobell, i la directiva de Junta Central Fallera, «per a sol·licitar la seua ajuda i transmetre’ls una crida a la convivència abans de les Falles que tenim a la porta, i que per a mi són les millors festes del món. Comencem amb força hui mateix amb la Gala Fallera, estaré en la mascletà vertical, la Macrodespertà, en l’Entrada de Bandes, i per descomptat en la Crida».

Ha aprofitat la seua compareixença davant els mitjans de comunicació per a informar, com a regidor de Comerç, de l’aprovació en la Junta de Govern de les ajudes al comerç, dirigides a xicotetes empreses i empresaris, per un valor de 420.743 euros. «És la quarta ocasió en què es concedeixen les Ajudes a la creació de nous comerços i consolidació dels ja existents a la ciutat de València, i pròximament llançarem altres ajudes per a les associacions de comerciants i per a la venda no sedentària». En el cas de les ajudes a les quals hui ha donat llum verda la Junta de Govern, l’objectiu «és ajudar els beneficiaris a afrontar despeses corrents derivades de l’exercici i desenvolupament de l’activitat comercial, i així millorar el mapa comercial de la ciutat de València».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − nou =