25n
Orgull
Orgull

50.000 euros per a ajudar a les associacions de comerciants

50.000 euros per a ajudar a les associacions de comerciants
31/08/2018 -

L’Ajuntament de València destinarà 50.000 euros a les activitats d’associacions de comerciants, federacions i confederacions de comerciants de la ciutat per dinamitzar el consum. El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha anunciat hui aquestes ajudes que fomenten el comerç i l’associacionisme al cap i casal, i que podran ser sol·licitades fins al 26 de setembre.

La Regidoria de Comerç ha convocat subvencions per a les associacions de comerciants o agrupacions de venedors de la ciutat de València. Les entitats interessades han de ser associacions sense ànim de lucre, tindre almenys 20 comerços associats quan presenten la sol·licitud i estar inscrites en el registre corresponent amb una antiguitat demostrable d’un any com a mínim. A més, han de desenvolupar actuacions de promoció comercial amb la finalitat de dinamitzar el comerç i revitalitzar els comerços de la ciutat.

Quant a les associacions o agrupacions de venedors que representen al comerç físicament agrupat, com ara els mercats municipals, han de comptar amb almenys 10 associats en el moment de la presentació de la sol·licitud.

«L’equip de govern aposta fermament pel comerç de la ciutat i aquesta mesura és una altra prova de la decidida política que estem realitzant durant els anys que estem al capdavant de l’Ajuntament», ha assenyalat Galiana. «És una prioritat per al Govern de la Nau, i per descomptat per a aquesta Regidoria, fomentar tot tipus d’iniciatives que afavorisquen la realització d’activitats comercials que ajuden a dinamitzar el comerç a la nostra ciutat».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − un =