25n
25N
25N

L'Ajuntament convoca les ajudes a les associacions de comerciants

archivo

L'Ajuntament convoca les ajudes a les associacions de comerciants
05/04/2019 -

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha informat que les diferents associacions de comerciants de la ciutat de València poden accedir a unes ajudes municipals destinades a la realització d’actuacions de promoció comercial i foment de l’associacionisme. S’han aprovat hui en la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València i suposen el segon pack, després de l’aprovat la setmana passada per als comerços de proximitat.

Així, la regidoria de Comerç fa la convocatòria d’aquestes ajudes per atorgar subvencions a associacions de comerciants amb seu o delegació a València per a la realització d’activitats promocionals i d’animació del comerç de la ciutat durant l’any 2019. «L’objectiu és fomentar l’associacionisme comercial i aquelles actuacions dirigides a la dinamització del comerç local, impulsar la realització d’accions comercials dirigides al xicotet comerç de la ciutat, incentivant el consum i les vendes», ha detallat Galiana.

Galiana ha dit que «la finalitat d’aquestes subvencions és el suport a les associacions de comerciants de la ciutat de València, en la realització d’activitats comercials i per al foment de l’associacionisme a la ciutat de València, que permeten reactivar la demanda i la dinamització del consum en els barris de la ciutat».

L’import destinat a atendre aquestes ajudes ascendeix a un total de 50.000 euros. Les subvencions s’atorgaran en règim de concurrència competitiva i cada associació podrà accedir a un màxim de 10.000 euros. Per a obtenir la subvenció és necessari que les associacions tinguen un mínim de 20 comerços associats a data de la sol·licitud i la inscripció en el registre corresponent tinga una antiguitat mínima d’un any. A més, han de desenvolupar actuacions de promoció comercial amb la finalitat de dinamitzar el comerç i revitalitzar els establiments comercials.

Concretament, podrà finançar-se a través d’aquesta ajuda, les actuacions publicitàries, de promoció comercial, animació comercial, aparadorisme, campanyes promocionals, street màrqueting, promoció de productes o servicis, fidelització del consumidor, dirigides al comerç de València a nivell local, zonal o sectorial. També, la decoració i animació de les zones comercials.

El regidor Galiana ha explicat que «es tracta de la segona entrega de subvencions destinada al xicotet comerç de la ciutat i, actualment, des de la regidoria s’està treballant en una tercera i última entrega destinada als comerciants de la venda no sedentària de la ciutat».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + un =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent