25n
25N
25N

L'Ajuntamnet d'Almussafes obri al públic els patis escolars fora de l'horari lectiu

L'Ajuntamnet d'Almussafes obri al públic els patis escolars fora de l'horari lectiu
04/10/2019 -

L’Ajuntament d’Almussafes ha posat en marxa una temporada més el programa d’obertura al públic dels patis dels dos centres d’educació infantil i primària de la població fora de l’horari lectiu. Gràcies a aquesta iniciativa, que manté la dinàmica establida el curs passat, la ciutadania pot accedir des del passat dimarts 1 d’octubre als CEIP Pontet i Almassaf per a practicar esport o passar els seus moments d’oci en família o amb amistats.

Aquestes infraestructures estan disponibles per al públic de dilluns a divendres de 16.45 h a 19 hores i els dissabtes de 10 h a 13.30 hores entre els mesos d’octubre i juny. Les persones usuàries compten novament amb un servei de consergeria, que s’encarrega de la supervisió de les instal·lacions i de la neteja, i poden accedir a les condícies situades en els citats espais.

“Cada vegada més integrants del col·lectiu infantil i juvenil s’acosten a aquests patis per a jugar perquè les seues famílies saben que estan en un entorn segur i protegit. Aquestes zones d’esplai, amb nombroses pistes per a la pràctica d’exercici físic, constitueixen el complement ideal a les instal·lacions esportives i zones d’oci situades en el nucli urbà i el polígon industrial”, destaca el regidor d’Educació i Esport, Pau Bosch.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 20 =