25n
25N
25N

L'Ajuntament potencia l'enviament d'avisos a través de la APPValència

L’Ajuntament informa a la ciutadania de les actuacions municipals relacionades amb la crisi del COVID-19 emprant l’app municipal que està disponible en Android i IOS.

L'Ajuntament potencia l'enviament d'avisos a través de la APPValència
21/03/2020 -

El regidor d’Agenda Digital i Administració Electrònica de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha explicat hui que el consistori està aprofitant l’aplicació municipal ‘AppValència’ per enviar alertes relacionades amb les actuacions municipals en el marc de la crisi generada pel COVID-19. Des del consistori volen animar a la ciutadania a descarregar esta aplicació gratuïta que està disponible per a telèfons i tabletes amb sistema Android i IOS en els respectius repositoris d’apps i sobre la que es pot consultar més informació al web http://www.valencia.es/appvalencia.

Fuset ha explicat que “volem aprofitar totes les tecnologies per donar informació veraç i puntual a la ciutadania sobre totes les actuacions municipals generades en esta crisi i combatre així l’amenaça dels bulos”. La ferramenta permet a l’Ajuntament enviar missatges breus amb alertes pop-up a totes les persones usuàries que tinguen descarregada l’aplicació als seus telèfons intel·ligents i tabletes.

Entre moltes altres funcionalitats ‘AppValència’ oferix un canal d’avisos amb capacitat de ser personalitzat des de l’apartat ‘Configuració’. Allà les persones usuàries poden seleccionar la subscripció als diversos canals existents així com les franges horàries en què volen rebre estes alertes.

Durant la crisi del COVID-19, l’Ajuntament de València està enviant alguns dels avisos més rellevants per a la ciutadania generats per diverses delegacions, com per exemple aquells referents a l’ajornament d’impostos, tràmits administratius o la desinfecció dels carrers. Estes alertes, que en ocasions contenen enllaços al web municipal, arriben immediatament als dispositius que s’hagen subscrit als canals temàtics pels quals s’envien i poden ser totes consultades en l’apartat ‘Avisos’ de l’aplicació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 4 =