25n
25N
25N

Avancen les obres de millora en l'edifici d'habitatges públics de Massamagrell

Avancen les obres de millora en l'edifici d'habitatges públics de Massamagrell
07/08/2020 -

La Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana ha iniciat les obres de millora dels elements comuns i l’adequació dels espais públics dels grups d’habitatges pública de Massamagrell. El projecte, impulsat i finançat per la Generalitat Valenciana, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat valenciana, té una inversió de 347.160 euros que s’emmarquen dins del programa PINNS (Programa d’Intervenció Integral Sostenible).

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, ha destacat “des de l’Ajuntament volem agrair la gran inversió que està realitzant la Generalitat Valenciana en el nostre municipi amb la rehabilitació dels Grups d’Habitatge Públic. Es tracta d’una obra que era necessària per a millorar i dignificar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la zona”

Les obres se centren en tres àrees concretes. La regidora de benestar social, Nina Sepúlveda, explica “En primer lloc, s’estan adequant els portals, escales i replanells, en segon lloc, s’estan reparant també façanes, cobertes i cambres sanitàries i en tercer lloc, és l’adequació dels espais públics, amb la millora de l’accés als portals i la instal·lació de mobiliari urbà”.

El projecte de les obres, si tot transcorre amb normalitat, té un termini d’execució de 6 mesos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + catorze =