25n
25N
25N

Avança la recuperació de les platges afectades pel temporal Gloria

Avança la recuperació de les platges afectades pel temporal Gloria
23/05/2020 -

Els treballs de reparació de les platges afectades pel temporal Gloria del passat mes de gener continuen avançant, després que el passat 11 de maig s’iniciaran les actuacions gràcies a l’aixecament de la suspensió d’obres decretat per l’Estat d’Alarma, segons ha informat la regidora de Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía.

La regidora ha explicat que l’Ajuntament treballa en la reparació dels elements de platja com són dutxes i llavapeus amb les seues conduccions, i altres elements com a arquetes o les vàlvules que van ser seriosament danyats pel passat temporal.

S’ha procedit a la recol·locació d’aquests elements, que a causa del temporal havien sigut desplaçats de la seua ubicació original, i retirades per al seu desballestament les que es trobaven en un estat irrecuperable, segons ha explicat la regidora.

En concret, s’han retirat 2.000 mts/l de canonada que proveïa a aquests elements traslladant-los a abocador autoritzat. A més, en les dues pròximes setmanes es realitzaran connexions noves d’aigua, així com la instal·lació de nous comptadors individuals que es proveiran de la xarxa general.

La responsable del Cicle Integral de l’Aigua ha explicat que està previst que aquests treballs de reparació estiguen acabats durant la tercera setmana del mes de juny.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =