25n
25N
25N

Avanços en l'Estratègia València Ciutat Saludable

Avanços en l'Estratègia València Ciutat Saludable
12/07/2019 -

El Servici de Sanitat i Consum de l’Ajuntament de València ha celebrat aquest matí una reunió en l’edifici de l’antiga Fàbrica de Tabac amb 28 persones entre personal tècnic municipal, sociosanitari i entitats de la societat civil que formen part de la Mesa de Coordinació Intersectorial de Salut. La finalitat d’aquesta trobada és avançar en la fase següent de l’Estratègia València Ciutat Saludable mitjançant l’elaboració d’objectius estratègics per a dissenyar accions de salut en el futur.

Durant la sessió de treball s’ha presentat el document «Informe de la primera fase de diagnosi de l’Estratègia València Ciutat Saludable» i s’han proposat i elaborat els objectius estratègics. Les persones assistents han treballat distribuïdes en grups temàtics seguint tres línies estratègiques diferents: «La ciutat amable, sana i cuidadora», «La ciutat inclusiva, oberta, diversa, tolerant, cohesionada i compromesa» i «La ciutat verda, sostenible, accessible, habitable i veïnal».

Els grups de treball que es generen des de la Mesa de Coordinació tenen caràcter informal i flexible, raó per la qual estaran oberts als diferents sectors de la ciutadania segons els tipus d’accions que es duguen a terme.

El desembre de 2018 va tindre lloc la primera reunió i constitució de la Mesa de Coordinació Intersectorial i la presentació de les persones integrants. Les seues normes de funcionament van ser aprovades per la Junta de Govern Local a l’abril d’aquest mateix any.

Les funcions dels diferents grups de treball que es generen des de la Mesa de Coordinació són: la contextualització, el desenvolupament, el seguiment, la coordinació i l’avaluació de les estratègies de Promoció de la Salut i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut i de la Xarxa Salut del IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 2 =