25n
25N
25N

Auxilien a una dona de 95 anys que va passar tota la nit en un camp de tarongers al Puig

Agents de la Guàrdia Civil de Sagunt han localitzat a una dona 95 amb alzheimer que es trobava tombada entre tarongers i estava totalment desorientada

Auxilien a una dona de 95 anys que va passar tota la nit en un camp de tarongers al Puig
09/12/2017 -

La Guàrdia Civil va tenir coneixement al voltant de les 22:30 hores d’ahir de la desaparició d’una dona de 95 anys amb alzheimer en la localitat del Puig. Immediatament es va engegar un operatiu de cerca format per agents de la Guàrdia Civil de Sagunt pels voltants d’on havia desaparegut.

Després de tota la nit reconeixent la zona i realitzant batudes al voltant de les 8:30 del matí s’ha aconseguit trobar i auxiliar a aquesta dona que estava tombada en un camp de tarongers a una distància d’uns 800 metres d’on li la va veure per última vegada. Aquesta persona estava desorientada i presentava signes evidents d’hipotèrmia tremolant en tot moment, atés que va passar la nit a la intempèrie, els agents van abrigallar a la dona amb les seues pròpies jaquetes de servei per a aconseguir que entrara en calor fins que arribaren les assistències mèdiques.

Cap a les 9:00 s’ha donat per conclòs el rescat d’aquesta persona que va ser traslladada fins a l’Hospital de Sagunt per a rebre assistència medica. Per tot açò, la Guàrdia Civil recorda, que a través del telèfon 062, s’atendrà directament les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + deu =