caixa popular

Automóviles Alfafar celebra el seu primer aniversari

Automóviles Alfafar celebra el seu primer aniversari
06/07/2017 -

Automóviles Alfafar, S.L. Agent Opel a Alfafar, celebra el primer any de l’obertura de la seua exposició de cotxes d’ocasió multimarca i vehicles nous Opel a Alfafar.
Al juny de 2016, es va inaugurar la nova exposició de vehicles d’ocasió a Alfafar acompanyats per familiars i amics i amigues, entre els quals es trobaven l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara i el regidor de Manteniment, Parcs i Jardins, Antonio Paniagua.

L’exposició, que es troba a escassos metres del taller, compta amb un espai de 1.500 m2 que donen cabuda a més de 50 vehicles d’ocasió totalment revisats i amb la garantia i experiència que ofereix Automòbils Alfafar, S.L.

Disposen d’unes instal·lacions modernes i pensades perquè les i els clients es troben com a casa i gaudisquen amb l’elecció del nou vehicle que els acompanyarà els pròxims anys.

També compten amb una exposició exterior i interior, aire condicionat, WIFI, sala d’espera amb TV i cafè gratis per a les i els clients, a més d’un espai adequat perquè les i els més xicotets puguen entretenir-se amb diferents jocs.

Aquesta empresa compta amb personal especialitzat en la venda de vehicles que assessoren i ajuden en l’elecció del vehicle d’ocasió.
El gerent d’Automòbils Alfafar tenia clar que “l’important era crear un espai on les i els clients realment gaudiren de l’experiència de comprar el seu nou vehicle d’ocasió. La resposta, per part de les persones que han vingut a visitar-nos durant aquest primer any està sent molt positiva i estic convençut que l’esforç ha valgut la pena”.
L’exposició de vehicles d’ocasió es troba situada dins de la Zona Comercial d’Alfafar, molt prop d’kea, en carrer Dr. Ventura Alabau, 1. També disposen d’una web, www.automovilesalfafar.com, on poder trobar més informació.


Més notícies

1 Comentari

  1. Angel Arbona
    Angel Arbona juliol 07, 07:12

    Gracias por compartir esta noticia. La nueva exposición es un reto en el que depositamos toda nuestra confianza e ilusión y con la que queremos dar un servicio excelente en la venta de vehículos de ocasión en Alfafar.

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − huit =

viva gym canovas
exposicion caps tallats