caixa popular

Un autobús nocturn connectarà l'Horta Sud tots els caps de setmana

L’autobús nocturn circularà els caps de setmana des de les 23.30 hores a les 05.45 hores

Un autobús nocturn connectarà l'Horta Sud tots els caps de setmana
04/07/2018 -

Ja s’ha publicat, en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, el primer projecte de transport de l’àrea metropolitana de València, que correspon a la concessió CV 108 València Metropolitana Sud. Un pla molt demandat pels veïns dels municipis de l’Horta Sud, que comptaran, finalment, amb un transport públic de qualitat. No obstant això, i encara que el pla preveu importants millores en les freqüències i les connexions entre l’Horta Sud i el centre de València, la veritat és que el que més ha cridat l’atenció ha sigut la incorporació d’un autobús nocturn, que circularà tots els caps de setmana.

L’autobús nocturn circularà tots els divendres, dissabtes i vespres de festius de l’any

Així, la línia 5-N connectarà Silla amb València, passant per les localitats de Beniparrell, Albal, Catarroja, Massanassa, Benetússer i Alfafar. Aquest autobús nocturn, que circularà tots els divendres, dissabtes i vespres de festius de l’any, tindrà un horari que abastarà des de les 23.30 hores fins a les 05.45 hores. No obstant això, la L5-N ha deixat fora als municipis de Picassent i Alcàsser, que s’han unit per a presentar conjuntament al·legacions a aquest pla, amb l’objectiu que se’ls incloga en aquest necessari servici nocturn metropolità.

I és que cal no oblidar que, l’any passat, diferents municipis de l’Horta Sud, entre els quals es trobaven també Picassent i Alcàsser, van presentar una proposta mancomunada al Consell perquè se’ls permetera disposar d’un autobús nocturn, encara que els costos els hagueren d’assumir els mateixos Consistoris.

No obstant això, aquest pla de transport públic també incorpora altres connexions, no menys importants, com un servici transversal per a connectar Albal, Catarroja, Alfafar i Benetússer amb el metro de Paiporta, amb un autobús que realitzarà un total de 37 trajectes d’anada i volta en dies laborals amb una freqüència d’eixida de 30 minuts. Així mateix, es mantindran les connexions existents amb els hospitals La Fe i Doctor Peset de València, encara que millorant la freqüència d’aquests autobusos.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC