25n
25N
25N

Aumsa elevarà al CJC la possibilitat de minorar el preu de l'habitatge protegit

Aumsa elevarà al CJC la possibilitat de minorar el preu de l'habitatge protegit
06/03/2020 -

El Consell d’Administració de la Societat Anònima Municipal d’Actuacions Urbanes (Aumsa), dependent de l’Ajuntament de València, ha acordat aquest divendres elevar al Consell Jurídic Consultiu (CJC) la possibilitat de minorar el preu fixat per a l’habitatge protegit, segons ha informat fonts de la regidoria de Desenvolupament Urbà.

Així mateix, en aquesta reunió s’ha decidit traslladar al CJC “la possibilitat d’ampliar el percentatge de lloguer pagat que se li pot descomptar del preu total de l’habitatge”.

La vicealcaldessa de la ciutat i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, que ha presidit aquest consell ordinari, va anunciar recentment la seua celebració per a abordar el preu dels habitatges en lloguer d’Aumsa després de les queixes plantejades per inquilins d’aquests immobles i les sol·licituds dels qui és opció a compra en favor d’una rebaixa del preu d’adquisició de les cases.

Aquests veïns reclamaven un preu assequible per a comprar els seus habitatges de lloguer després d’estar deu anys vivint en elles. Després d’aquests plantejaments, Sandra Gómez va destacar que els preus s’estableixen per llei i va anunciar la convocatòria d’un Consell d’administració d’Aumsa per a abordar aquesta qüestió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =