25n
25N
25N

Més de 4.000 persones fan ús de forma gratuïta del servei de transport urbà d'Alzira

Més de 4.000 persones fan ús de forma gratuïta del servei de transport urbà d'Alzira
25/07/2019 -

Un total de 4.415 persones utilitzen de manera gratuïta el transport urbà a Alzira. Des de novembre de 2015 que va començar el termini per a sol·licitar la Targeta Social, modalitat de títol de transport que permet utilitzar de forma gratuïta el servei municipal d’autobús, el nombre d’usuaris no ha parat de créixer.

El propòsit d’aquesta Targeta Social és el d’afavorir i fomentar l’ús del transport públic com a instrument de sensibilització davant l’impacte ambiental, des de la concepció d’una ciutat gestionada amb criteris de sostenibilitat i consciència d’interés col·lectiu, així com ajudar en les situacions de crisi de les famílies més necessitades amb la finalitat de contribuir i compensar les economies domèstiques més ressentides.

El regidor de Serveis i Obres Públiques, Fernando Pascual, es mostra satisfet perquè les xifres constaten que la iniciativa d’haver posat en marxa la Targeta Social és totalment positiva, ja que segueix augmentant el nombre d’usuaris al llarg d’aquests últims 4 anys. A més, Pascual assenyala que “amb aquesta mesura es pretén continuar estant al costat dels alzirenys i alzirenyes amb més necessitats, per això s’aposta per polítiques socials que beneficien a qui realment ho necessita”.

Cal recordar que qualsevol ciutadà o ciutadana que vulga obtenir la Targeta Social deu complir els següents requisits: les persones que els seus ingressos individuals no superen la quantia establida de Salari Mínim Interprofessional, referit a l’any de la sol·licitud i, a més, que acrediten la residència efectiva en el municipi d’Alzira i l’empadronament, amb una antiguitat de 2 anys.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

art en blanc
art en blanc
ruta del grial massamagrell