25n
25N
25N

Els valencians van gastar en 2020 una mitjana de 378€ en rebaixes, un 18% més que l'any anterior

Els valencians van gastar en 2020 una mitjana de 378€ en rebaixes, un 18% més que l'any anterior
21/02/2020 -

La despesa mitjana realitzada pels valencians en les rebaixes d’enguany es va situar en 378 euros per persona, la qual cosa suposa un 18 per cent més respecte a l’any passat, segons l’Observatori Cetelem Estacional que estableix que en la Comunitat es gaste un 16 per cent més que la mitjana espanyola.

Quant a l’evolució de la despesa en les rebaixes dels valencians comparat amb l’any anterior, el 28% dels enquestats afirma haver realitzat una despesa superior en les rebaixes d’aquest 2020, la qual cosa suposa un augment de 8 punts percentuals respecte a les declaracions de l’any anterior.

Comparant-ho amb les dades del total d’Espanya, els valencians es troben 5 punts percentuals per damunt de la mitjana. No obstant això, el nombre de valencians que manifesten una despesa similar a les rebaixes de l’any 2019 és el grup majoritari aconseguint el 43% dels enquestats, 3 punts superior a la dada declarada l’any anterior. De la mateixa manera, destaca un lleuger descens d’1 punt percentual en el nombre de valencians que assegura haver gastat menys aquestes.

PRODUCTES

Quant als productes més adquirits en les rebaixes d’enguany destaquen: roba (75%), amb un augment de 17 punts percentuals respecte a 2019 i 4 punts per damunt de la mitjana d’Espanya; tèxtil i calçat esportius, que amb un 63% d’esments augmenta 32 punts respecte a l’any anterior (9 punts per davall de la mitjana nacional); i calçat i
complements (39%), amb un augment de 6 punts respecte a 2019 i 7 punts percentuals per davall de la mitjana d’Espanya.

Segons les dades analitzades per l’Observatori Cetelem Estacional, “les rebaixes mantenen el seu atractiu comercial per als consumidors valencians enquestats, ja que en totes les categories preguntades, el percentatge d’aquells que afirma haver comprat durant les
rebaixes ha augmentat”, detallen els responsables de l’estudi.

Les dades analitzades i les reflexions mostrades en aquesta edició estacional sobre les rebaixes, s’han obtingut a partir de la realització d’una enquesta online realitzada a 1.000 persones majors d’edat i en un àmbit nacional i de comunitats autònomes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 9 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud