caixa popular

S'augmentarà de set a hui milions d'euros el procés de DecidimVLC

S'augmentarà de set a hui milions d'euros el procés de DecidimVLC
08/02/2018 -

La regidora Neus Fábregas presideix aquesta vesprada la trobada “Parlem” de Decidim València, on s’arreplegaran els suggeriments de millora per part de la ciutadania de cara a la pròxima edició de DecidimVLC, s’avaluarà el procés de 2017 i s’anunciaran les millores previstes, entre elles la pujada de 7 a 8 milions d´euros del pressupost municipal per a la iniciativa de participació ciutadana.

La regidora de participació i acció veïnal Neus Fábregas Santana presideix aquesta vesprada a les 17.30, a la sala de premsa de l’edifici Tabaquera, la trobada “Parlem”. El procés participatiu de DecidimVlc culmina així la seua tercera edició amb una trobada oberta a la ciutadania i les associacions en la qual s’analitzaran les anteriors edicions i es presentaran propostes de millora. En l’acte s’asseuran les bases per a la pròxima edició i s’escoltaran les propostes de millora que plantegen els assistents.

La regidora Neus Fábregas Santana anunciarà a la ciutadania la volta, en la quarta edició, a les votacions per districtes, així com l’augment de la partida dedicada pel consistori dels 7 milions d’euros actuals als 8 milions.

La regidora de Participació i Acció Veïnal ha assenyalat que, “com a part del compromís del Govern de la Nau municipal d’incrementar la col·laboració i la participació de la ciutadania en la presa de decisions sobre la gestió municipal, es continua treballant perquè les veïnes i veïns d’aquesta ciutat puguen donar a conéixer la seua opinió sobre les polítiques i projectes de la institució i tinguen capacitat de decisió sobre aquestes.

“La millor manera de posar les institucions al servici de la ciutadania és obrir la presa de decisions i fer partícip al veïnat de les actuacions que des de l’Ajuntament poden acompanyar la millora de les condicions dels espais comuns als barris. Des d’aquesta regidoria considerem estratègic comptar amb la veu de les valencianes i valencians per a impulsar i decidir processos on la ciutadania puga incidir en les polítiques públiques dels districtes i per tant, de la ciutat de València.”, ha manifestat Neus Fábregas Santana, regidora de Participació i Acció veïnal.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios