25n
25N
25N

La presència del coronavirus augmenta a Sant Marcel·lí i Extramurs

La presència del coronavirus augmenta a Sant Marcel·lí i Extramurs
22/10/2020 -

La regidora de Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía, ha informat que aquesta setmana ha augmentat la presència de coronavirus en les aigües residuals de les zones de Sant Marcel·lí, l’eix dels carrers del Doctor Manuel Candela i Eduard Boscà i Extramurs. L’edil ho ha explicat en la roda de premsa convocada després de la Comissió Informativa d’Ecologia Urbana i Emergència Climàtica en què ha donat compte d’aquestes dades.

Valía ha indicat que aquestes tres zones presenten nivells “molt per damunt de la mitjana” mentre que Campanar, Jesús-Patraix, Malilla, Quatre Carreres, Mestalla i Poblats Marítims estan en nivells “més baixos però també per damunt de la mitjana”. Així mateix, ha precisat que on “menys concentració” s’ha registrat ha sigut al Palmar, Perellonet, Natzaret i Ciutat Vella.

Segons ha indicat, la presència del coronavirus s’ha duplicat respecte a les dades que es van recollir la setmana passada, quan es van registrar 104 milions d’unitats genòmiques per litre mentre que en les mostres recollides ahir apareixen més de 200 milions d’unitats genòmiques per litre. Preguntada sobre si existeix alguna relació entre aquest increment i el pont del 9 d’Octubre, Valía ha indicat que no es pot establir una relació “causa-efecte” però ha afirmat que “determinades fites tenen un impacte en la mobilitat” i és “factible que desencadenen augments significatius”. L’increment és posterior al pont i, per tant, sí que podria haver tingut impacte”, ha assegurat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + dotze =