25n
25N
25N

L'alumnat de les Aules de Majors continua treballant des de casa

Les activitats, juntament amb les solucions, s’envien per correu electrònic als i les familiars

L'alumnat de les Aules de Majors continua treballant des de casa
31/03/2020 -

En la situació actual que viu tota la població, amb la declaració de l’estat d’alarma, és més necessari que mai que les persones majors mantinguen una sèrie de rutines i pautes i continuen treballant a nivell cognitiu des de casa. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Quart de Poblet està facilitant a tot l’alumnat del taller de Desenvolupament Personal de les Aules de Majors, un total de 60 persones, activitats i tasques perquè no perden l’hàbit i continuen potenciant el seu desenvolupament personal.

D’aquesta manera, el personal encarregat de dirigir el taller està enviant les fitxes i exercicis mitjançant correu electrònic als i les familiars de les persones majors perquè puguen imprimir-les i proporcionar-li-les. Així mateix, quan passa un temps prudencial, reben les solucions perquè li les autocorregisquen.

De moment, només s’està treballant amb el grup de Desenvolupament Personal, però en els pròxims dies es començarà a contactar també amb l’alumnat del taller de Memòria i el de QUARTilla.

Amb això, es vol mantindre la important labor que es realitza habitualment a través de les Aules de Majors, un programa municipal d’envelliment actiu enfocat a enfortir l’agilitat mental i manual de les persones majors i que promou el divertiment a través d’activitats saludables alhora que prevé situacions de soledat i dependència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + nou =