caixa popular

Vicente Manuel Tadeo Martínez, nou auditor de l'Ajuntament de València

Vicente Manuel Tadeo Martínez, nou auditor de l'Ajuntament de València
23/06/2017 -

El tècnic auditor de la Sindicatura de Comptes Vicente Manuel Tadeo Martínez serà el nou auditor cap de l’Ajuntament de València i, com a tal, s’encarregarà de supervisar els comptes del Consistori. Així ho ha acordat hui la Junta de Govern Local en resoldre la convocatòria pública pel procediment de lliure designació.

L’equip de Govern ha conclòs amb aquesta decisió un procés que es va obrir amb l’esmentada oferta d’ocupació pública, que en una primera instància només va tindre un candidat que no complia els requisits exigits. Modificades les bases, amb les quals s’han presentat sis candidats, i constituït l’òrgan col·legiat encarregat de comprovar els requisits del personal sol·licitant i els mèrits, s’ha resolt que la persona més idònia per ocupar el càrrec és Vicente Manuel Tadeo Martínez.

Tadeo Martínez té acreditat ser funcionari de carrera en plaça de tècnic auditor de la Sindicatura de Comptes i estar en possessió del títol de Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València, així com títol de Censor Jurat de Comptes. A més, ha acreditat la seua inscripció en el registre Oficial d’Auditors de Comptes (ROAC)., i ha al·legat haver efectuat un elevat nombre de cursos de formació en relació a les tasques pròpies d’auditories.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats