25n
25N
25N

Més de 220.000 persones trien València Extra per a seguir les Falles 2019

En tan sols 19 dies, el diari digital supera el seu millor registre d’audiència i el col·loca com un dels mitjans més llegit a la Comunitat Valenciana

Més de 220.000 persones trien València Extra per a seguir les Falles 2019
21/03/2019 -

El diari digital València Extra marca una nova fita en aquest mes de març. Més de 220.000 persones s’han informat València Extra de tota l’actualitat de les Falles 2019. En concret, segons la dada auditada per l’empresa OJD han sigut un total de 227.781 persones que han apostat pel nostre diari digital per a seguir els premis de les Falles, el Ninot Indultat, les entrevistes al Regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset així com de les Falleres Majors de València, Marina Civera i Sara Larrazábal; el recorregut per les millors falles i la resta de continguts especials que ha elaborat l’equip de periodistes de València Extra.

El periòdic valencià, València Extra, ja va marcar una de les fites més importants el mes de febrer passat sent el diari digital en valencià més llegit i col·locant-se com el huité mitjà de comunicació digital de la Comunitat Valenciana més llegit, segons les dades de la reconeguda empresa OJD. En concret, el mes de febrer van ser un total de 123.182 lectors amb un increment superior del 24%.

Així, amb aquestes dades, ja supera novament el seu millor registre històric i el consolida com un dels mitjans més llegits a la Comunitat Valenciana. València Extra amb sol 2 anys i mig d’existència s’ha guanyat la confiança dels valencians i les valencianes que cada dia connecten amb el digital per a informar-se de tota l’actualitat en valencià i en castellà.

Una empresa sòlida que abasta tota la Comunitat Valenciana

El Grup Extra recentment ha obert les dues marques germanes de Valènciaextra.com que són Castelloextra.com i alacantextra.com per a acostar l’actualitat més pròxima i completar així tota la cobertura de la Comunitat Valenciana mantenint els signes diferents del mitjà líder com són el valencià, l’audiovisual i la proximitat amb els nostres lectors.

El grup editorial que ha guanyat cada dia més notorietat ja va llançar el mes de febrer passat el seu segon número en paper per a tota l’Horta amb una aposta íntegra en valencià i una entrevista en exclusiva a l’alcalde de València, Joan Ribó. València Extra ha sigut també focus d’atenció d’altres mitjans com el setmanari veterà, el Temps, amb una entrevista al director de València Extra, Álex Ladrón de Guevara.

Tot l’equip de València Extra agraeix una vegada més la confiança depositada de tots els lectors i confiança a continuar creixent i oferint aqueixa actualitat més pròxima des de tots els angles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 1 =