25n
25N
25N

L'Audiència condemna a un home a sis anys i nou mesos de presó per violar al seu germà amb discapacitat

L'Audiència condemna a un home a sis anys i nou mesos de presó per violar al seu germà amb discapacitat
24/11/2020 -

La secció segona de l’Audiència Provincial de València ha condemnat a un home a sis anys i nou mesos de presó per violar al seu germà, una persona amb discapacitat, en la condícia de la casa familiar en la qual tots dos residien.

Així es desprén de la resolució, facilitada pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), en la qual els jutges condemnen a l’home per un delicte d’agressió sexual amb accés carnal i abús de situació de vulnerabilitat.

Contempla en la pena imposada l’eximent incompleta d’alteració psíquica, ja que el condemnat té diagnosticat un trastorn mental la medicació del qual, unida a la ingesta d’alcohol i altres substàncies que previsiblement va prendre el dia dels fets, van afectar la capacitat de controlar els seus impulsos quan els va cometre.

L’home, que no podrà acostar-se ni comunicar-se amb el seu germà durant deu anys, deurà a més indemnitzar-li amb 10.000 euros pels danys morals i físics que va patir a conseqüència de l’agressió.

Segons el relat de fets, la violació es va produir en la vesprada del 16 de maig de 2018, en l’habitatge familiar, quan el condemnat va aprofitar que es trobava tot sol amb el perjudicat per a ficar-lo en el bany d’una espenta i forçar-li sexualment.

L’agredit, que tenia plena confiança en el penat a causa de la relació de parentiu que els uneix, té reconeguda una discapacitat del 68% física i mental.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =