25n
25N
25N

Ataquen amb pintades de 'vendeobreros' la seu de Compromís

L’atac ocorre un dia després que a les seus del PSPV i PP

@carlesmulet

Ataquen amb pintades de 'vendeobreros' la seu de Compromís
09/11/2019 -

La seu de Compromís a València ha començat el dia aquest dissabte amb pintades en les quals es pot llegir ‘vendeobreros’ i ‘escòria’, un dia després que les seus de PSPV i PP a la ciutat patiren un atac similar amb els mateixos missatges.

En aquesta ocasió, a més les pintades estan acompanyades de la signatura de ‘Joventut front obrer’ i el logo d’aquest col·lectiu. A més, també hi ha missatges de ‘sou escòria’ i ‘pel poder obrer’.

Així ho han denunciat a través de xarxes socials dirigents de la formació com el secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, i el senador Carles Mulet.

Nomdedéu ha compartit imatges de les pintades en una resposta a un tuit del síndic del PSPV en Les Corts, Manolo Mata, que precisament denunciava aquest divendres un atac semblant en la seu dels socialistes valencians. “La meua solidaritat. No em produeix menys ràbia que haver trobat la nostra (seu) així aquest matí”, trasllada Nomdedéu a Mata. Per part seua, Mulet ha atribuït els fets a “feixistes que no han res millor de fer”.

Aquest divendres les seus del PSPV-PSOE i del Partit Popular a València van patir atacs amb pintades en les quals es refereixen a aquestes formacions com a “escòria”. Així, l’entrada de la seu dels socialistes valencians va començar el dia amb pintades en les quals també es pot llegir ‘Contra la vostra traïció la nostra organització’, ‘Embene obrers’ i ‘Sou escòria’.

Igualment, en l’immoble que alberga la seu del PP en la capital valenciana també es van produir pintades en els següents termes: “Embeneu la nostra pàtria al capital. Sou escòria”.

Es dóna la circumstància de la qual la setmana passada, Compromís va denunciar a la Policia l’aparició de pintades en la seua seu: “Arran no perdona traïdors (Arran no perdona a traïdors)”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =

art en blanc
art en blanc