25n
25N
25N

‘Assumptes Interns’ torna a À Punt amb un format nou i moltes novetats

Cada dimecres a les 22.50 torna ‘Assumptes Interns’ al prime time d’À Punt

‘Assumptes Interns’ torna a À Punt amb un format nou i moltes novetats
03/03/2020 -

Demà, 4 de març, a les 22.50, torna a À Punt ‘Assumptes interns‘. El programa d’humor, coproduït per El Terrat i Sunrise Pictures, torna amb un nou format setmanal de reportatges d’actualitat que un equip de reporters presentarà en clau d’humor.

Cada dimecres, Pere Aznar serà el cap d’un equip de reporters que tractarà de cobrir allò més destacat de l’actualitat valenciana. Jose Molins, Maria Fuster i les noves incorporacions de Raúl Antón i Maria Zamora formaran part del grup. A més a més, cada setmana es comptarà amb un reporter convidat per a tractar un dels temes d’actualitat amb la seua particular visió. El primer reporter convidat serà el reconegut periodista valencià Paco Nadal.

Una furgoneta serà el campament base dels reporters d”Assumptes interns’ que recorrerà tota la Comunitat Valenciana i viatjarà allà on es requerisca la nostra presència. Pere Aznar, al capdavant de l’operació, repartirà en cada programa els continguts del dia entre els membres de l’equip, que correran disposats a cobrir la notícia amb rigor, acidesa i molt d’humor. Es tractarà de reportatges que abordaran l’actualitat política, autonòmica, els actes socials i culturals, els esdeveniments esportius, les cites musicals i fins i tot les inclemències del temps. En este primer programa apareixeran, entre d’altres, Màxim Huerta (presentador i Exministre de Cultura), Ximo Puig (President de la Generalitat) o Consuelo Llobell (fallera major de València 2020).
Un nou format amb nous col·laboradors, molt de carrer i el mateix ADN de sempre: una mirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians i sempre amb la voluntat de fer humor mentre s’informa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =