25n
25N
25N

L'Associació de Dones Actives d'Alboraia revitalitza el municipi

Aquesta associació fa més de 20 anys que realitza activitats per als veïns del Palmaret

L'Associació de Dones Actives d'Alboraia revitalitza el municipi
21/03/2017 -

En la localitat valenciana d’Alboraia es troba l’Associació de Dones Actives, una associació de dones que, organitzen diferents activitats, amb l’objectiu no solament de passar una estona divertida entre amigues, sinó també per a mantenir actius els carrers del Palmaret.

Aquesta associació sense ànim de lucre, que l’any passat va bufar 20 veles, està situada en el carrer Benimaclet, 22, i des d’aquest local, organitzen diferents tallers per als veïns, com a restauració de mobles, ioga, pintura a l’oli i a l’aigua o boixets.

València Extra ha parlat amb Pilar Falcó, Presidenta de ‘Dones Actives d’Alboraia’, que ens ha explicat l’origen de l’associació. ‘Tot va començar quan un grup d’amigues, que estaven realitzant un taller de psicologia i autoestima per a senyores, impartit per l’Ajuntament d’Alboraia, van descobrir que seria una bona idea ajuntar-se i realitzar tallers per a les dones. Van començar amb un taller de ioga, que aleshores era molt nou, i va començar a córrer-se la veu. A poc a poc, les dones es van anat fent sòcies, i aquesta associació va començar a créixer. D’aquesta manera, anem incorporant tallers nous en funció de la demanda de les dones que formem part de Dones Actives’.

Alboraya

Foto: Alboraya.org

Així mateix, Pilar Falcó ha afegit que ‘estem preparant la ‘XVI Trobada Bolillera’, que se celebrarà el 4 de juny en el Poliesportiu Municipal d’Alboraia’. Una trobada que compta amb la participació de diferents aficionats de la Comunitat. I és que l’any passat, al voltant de 150 participants d’Alaquàs, Alfafar, Benicàssim o Silla, entre altres, es van acostar fins a Alboraia per a viure aquesta experiència.

Si vols formar part d’aquesta associació, i beneficiar-te de les activitats que realitzen durant tot l’any, tan sols has d’acostar-te fins al local, i pagar una quota anual de 15 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − quinze =

museo prehistoria