25n
Orgull
Orgull

L'Associació Local Contra el Càncer de Sueca obté diversos esments especials per la seua labor en la lluita contra la malaltia

L'Associació Local Contra el Càncer de Sueca obté diversos esments especials per la seua labor en la lluita contra la malaltia
12/07/2021 -

La labor de l’Associació Local Contra el Càncer de Sueca ha sigut reconeguda amb diverses distincions especials en la 59 Assemblea General Ordinària de l’Associació Espanyola contra el Càncer, celebrada en el Palau de Congressos de València.

L’acte va comptar amb l’assistència de socis, voluntaris i les Juntes Locals de la província, entre elles la de Sueca, representada per la seua presidenta, Sacra Ortells, i diverses dels seus membres.

La trobada va servir per a informar sobre els comptes dels últims exercicis 2019 i 2020 (ja que l’any passat no es va poder celebrar l’assemblea a causa de la covid); així com sobre el conjunt d’activitats que es realitzen al llarg de l’any; les investigacions que es duen a terme gràcies a les beques que concedeix l’associació; i els últims avanços obtinguts contra la malaltia.

En l’apartat dels esments especials, l’Associació Local Contra el Càncer de Sueca va rebre diverses d’elles per haver superat la recaptació, tant en 2019 com en 2020, respecte als anys anteriors, i per haver sigut Sueca la població que més diners havia aconseguit recaptar de tota la comarca de la Ribera Baixa.

En xifres, el municipi de Sueca ha aconseguit recaptar, durant l’any 2020, 24.632,99 euros, aconseguint un increment de 1.641,99 euros respecte a 2019.

“Per a nosaltres és una grandíssima satisfacció comprovar tots els avanços que s’aconsegueixen en investigació gràcies a les accions que es duen a terme, i saber que Sueca ha contribuït a tot això. Per això, volem donar les gràcies a la ciutadania de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, per la seua participació activa en totes les iniciatives que es realitzen”, ha expressat Sacra Ortells, presidenta de l’Associació Local Contra el Càncer.

Per part seua, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha volgut mostrar el seu agraïment, i el de tota la corporació municipal. “La nostra ciutat ha demostrat sempre la seua implicació en causes tan importants com la lluita contra aquesta malaltia o la donació de sang, entre altres. Per això, voldria agrair a tota la ciutadania la seua col·laboració. L’Associació Contra el Càncer, malgrat la pandèmia, ha continuat desenvolupant les seues activitats i, fins i tot, ha incrementat la quantia recaptada per a la investigació contra aquesta malaltia que no entén de colors polítics.

D’aquesta manera, l’alcalde ha recordat que “hem de treballar units, posant sempre tots els recursos a l’abast per a fomentar la investigació i la prevenció”. I ha volgut felicitar públicament la presidenta actual, Sacra Ortells, a l’anterior, Celia Albi, i a totes les membres de l’associació, pel seu treball, al mateix temps que animar-les a continuar en aquesta línia.

Per part seua, la regidora de Sanitat, Estefanía Requení, ha volgut felicitar també, tant a l’associació com a totes aquelles persones que han col·laborat amb la causa a través de donacions o voluntariat, “per haver aconseguit aquests tres esments, especialment en aquest any tan difícil de pandèmia, continuant la labor i donant el seu suport a les persones que el necessiten. M’agradaria també fer una crida a tota la ciutadania que encara no s’ha sumat al projecte perquè s’anime a col·laborar, perquè l’èxit està a continuar investigant”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − deu =