25n
25N
25N

Urbanisme asfalta dotze carrers en juny

Urbanisme asfalta dotze carrers en juny
12/06/2018 -

El servici de Coordinació d’Obres en la Via Pública i Manteniment d’Infraestructures ha començat treballs de pavimentació en més d’una dotzena de carrers: Almoines, Tucumán, Vicent Lleó, Ruben Vela, Plus Ultra, la Font de la Figuera, Estimat Granell i Corona, Gregori Mayans, Mestre Gozalbo, Frai Junípero Serra, carrer d’Alboraia, Cuirassat i Eduardo Buil.

El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, ha explicat hui que aquests treballs d’asfaltat, que van començar el passat 30 de maig i es perllongaran fins al pròxim 22 de juny, tenen un cost de 643.842 euros. Així mateix, ha indicat que els carrers s’han seleccionat, després de les inspeccions dutes a terme per personal tècnic del Servei de Coordinació d’Obres en la Via Pública i Manteniment d’Infraestructures.

Vicent Sarrià ha explicat que aquestes actuacions s’han dut a terme «després de detectar una sèrie de carrers, el paviment dels quals es troba en un estat molt deteriorat, necessitat, de manera urgent, d’una renovació de la seua capa de rodadora».

En aquest sentit, el regidor ha destacat que aquesta actuació de pavimentació «és necessària per a millorar la seguretat de la circulació i així incrementar la comoditat dels usuaris i usuàries». En concret, es durà a terme un fresat de 8 cm de gruix, a més de la col·locació d’una capa de 5 cm de conglomerat calís. A més, s’està implantant una capa de rodadora de 3 cm de microconglomerat en calent, de caràcter fonoabsorbent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + set =

torrent