caixa popular

Art al Cabanyal amb 'Un mar de dones'

Art al Cabanyal amb 'Un mar de dones'
23/11/2017 -

“Un mar de dones és l’obra d’art urbà que es pot visitar ja al carrer Joan Mercader per comprovar com l’artista Iris Serrano plasma com el moviment feminista cada volta està més present i resulta més necessari per a fer realitat una societat més lliure, igualitària i que defensa els drets humans”, ha dit la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano.

Es tracta d’una activitat que està duent a terme la seua Regidoria amb motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència cap a les dones, que es celebra el 25 de novembre, i que tindrà com activitat central l’Igualment-Fest, que es durà a terme per segon any consecutiu a la plaça de l’Ajuntament el 26 de novembre. “Un mar de dones” té per objectiu descentralitzar el missatge d’igualtat de gènere donant especial importància a la sororitat com a ferramenta bàsica per a avançar en la comunitat entre gèneres i crear noves estructures de convivència i relació.

“El barri del Cabanyal és un lloc molt especial per a pintar. És un lloc que respira vida i la gent està molt agraïda que trien els seus carrers com a protagonistes. Mentre pintava molta gent de totes les edats ha vingut a parlar amb mi” afirma Iris Serrano. A més, l’artista assegura que “l’art hauria de ser del poble i estar al seu servei. És per això pel que pinte escenes carregades de missatge. “Un mar de dones” està pensat i pintat precisament per reivindicar la marea feminista que no pot parar i que creix cada vegada més i més, i que inclou tant a dones com a homes. A més, el títol em pareixia un homenatge al barri marítim per excel·lència de la ciutat de València”.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios