caixa popular

Arriba la Fira del llibre amb les celebracions del 9 d'octubre

Diversos col·legis de Torrent visitaran la fira durant els matins per a realitzar diferents activitats

Arriba la Fira del llibre amb les celebracions del 9 d'octubre
21/09/2017 -

El dia 29 de setembre s’estrena la Fira del Llibre, enguany amb canvi de data, a més d’ubicació, ja que tindrà lloc en la plaça de la Unió Musical. Després d’una reunió amb els llibreters i llibreteres, i per petició d’estos, es va decidir este canvi, la qual cosa ha fet que es puguen crear noves activitats, tant per a adults com a infantils. Un total de 12 casetes comptaran amb una varietat de llibres, acompanyats d’activitats.

“Hem creat un calendari cultural molt interessant. El nou emplaçament crearà un tràfic més fluid de públic i famílies, la qual cosa augmentarà el nombre d’usuaris i usuàries en la fira”, ha declarat la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

Els escolars estaran presents i la programació matinal, que inclou varietat d’activitats. Diferents col·legis visitaran la fira i podran gaudir de contacontes, i visites a la biblioteca. “L’objectiu d’estes visites és que els xiquets i xiquetes coneguen la biblioteca de l’edifici Metre i descobrisquen la manera de tenir al seu abast una gran quantitat de llibres per a llegir”, ha assenyalat la regidora.

Una altra novetat en l’edició d’enguany, és la presentació de llibres d’escriptors i escriptores valencians durant cada dia. Dels 10 escriptors i escriptores, que presentaran el seu treball, 3 són de Torrent, amb el que es pretén fomentar el treball i esforç dels autors i autores valencians i donar a conéixer la seua obra.

La Fira del llibre estarà des del dia 29 de setembre fins al 9 d’octubre. L’horari serà de 10.30 h a 13.30 h i de 17.30 h a 21.00 h.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios