25n
Orgull
Orgull

Arranquen les festes de Xirivella

Es canvia el format tradicional de la Nit dels figues per concerts en els barris

Arranquen les festes de Xirivella
02/09/2021 -

Aquest divendres arranquen les festes de Xirivella. L’inici el marcarà un concert tribut a Depeche Mode, U2 i The Cure a les 22.30 hores en la plaça Gerardo Garcés. Des d’aqueix moment, i fins al pròxim dia 9, hi haurà música, monòlegs, teatre, jocs, espectacles de màgia, acrobàcies o hipnosis.

Tot això es completarà amb activitats esportives i els actes organitzats per les diferents clavaries. “Convide a la gent a participar amb totes les ganes, però també amb la reserva necessària per a assegurar el benestar comú.

Una màscara en el moment oportú i l’observació dels consells sanitaris ens permetran celebrar les festes amb total seguretat”, assegura Michel Montaner, alcalde de Xirivella.

El dissabte a la vesprada se celebrarà el monòleg de Raúl Antón, que ha alçat gran expectació i que ha sigut reubicat en el CEIP Miguel de Cervantes per a augmentar l’aforament.

El mateix dia, a les 22 hores es durà a terme el pregó, que en aquesta ocasió serà un homenatge al món sanitari. La pregonera serà la consellera de Sanitat, Ana Barceló, i hi haurà una representació dels sanitaris del centre de salut i del centre de vacunació de Xirivella. Com a novetat, el pregó es completarà amb l’espectacle musical The Talent.

Els dies següents hi haurà actes per a tots els públics en els diferents barris de la localitat, amb especial atenció en la Nit de les figues, que enguany no tindrà el seu format habitual amb els veïns i veïnes sopant als carrers del municipi.

La Nit de les figues, a diferència d’altres festes que se celebren aquests dies, és una celebració multitudinària i espontània, sense un òrgan regulador, en la qual interaccionen milers de persones i és per això que l’Ajuntament ha optat per no celebrar-la en la manera tradicional.

A canvi, s’ha reforçat l’oferta lúdica amb quatre espectacles, un en la plaça Gerardo Garcés, un en el barri de la Llum, un en Vicentica la Serrana i un altre en l’avinguda de la Pau.

Els esdeveniments seran amb aforament reduït amb entrada per invitació que es pot obtenir en giglon.com o presencialment una hora abans el mateix dia de l’espectacle fins a completar l’aforament.

A més es tindran en compte totes les mesures sanitàries: neteja i desinfecció d’espais prèvia a l’accés de públic; màscara obligatòria en tot moment; gel hidroalcohòlic per a accedir als espais; obertura de recintes una hora abans de l’inici de l’actuació i accés escalonat; i separació de seguretat entre cadires adquirides conjuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + un =